• Nieuw
Figi Atlantic 3CLP-002 sport A'3 S-2XL

Figi Atlantic 3CLP-002 sport A'3 S-2XL

€ 14,52
Inclusief belasting
Dostępne
Atlantic
711231
Maat
Atlantische kleur

Atlantic 3CLP-002 Briefs - Comfort en Stijl in een Klassieke Uitvoering

Wij presenteren dames sportbriefs die indruk maken niet alleen met esthetiek, maar ook met aandacht voor comfort. Gemaakt van de hoogste kwaliteit katoen, worden deze slipjes een ideale keuze voor elke vrouw die zowel comfort als een aantrekkelijke uitstraling waardeert.

Dankzij de uitstekende materiaalsamenstelling (95% katoen, 5% elastaan) passen de briefs perfect bij de silhouet, waardoor ze de hele dag door volledig comfort garanderen. De klassieke snit zorgt voor een elegante uitstraling, en de comfortabele tailleband zorgt ervoor dat je kunt genieten van bewegingsvrijheid zonder strakheid te voelen.

De briefs zijn handig verpakt in een set van drie, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor een cadeau of gewoon als aanvulling op je garderobe. Verkrijgbaar in drie stijlvolle kleurvarianten - marineblauw, beige en bordeaux - waardoor ze gemakkelijk te combineren zijn met de rest van je lingerie.

Laat je dagelijkse stylisaties een nieuwe dimensie krijgen met Atlantic 3CLP-002 briefs. Kies voor comfort en elegantie die je elke dag zullen vergezellen!

Atlantic
711231

Datasheet

Tint
Beige
Granatowy
bruin
Materiaal
Elastan
Katoen
Staat
Kort / hipsters
Aantal par
3 paar
seks
Vrouw
Soort slipje
vijgen

Specifieke referenties

ean13
5903351392112
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password