Gorsenia Blanca figi - ecru K358

Gorsenia Blanca K358

€ 15,65
Brutto
Dostępne
Gorsenia
60184
Maat
Kleur

Maattabel

Comfortabele Gorsenia Blanca ecru slipje - model K358

Bent u op zoek naar lingerie die elegantie combineert met comfort? Wij presenteren prachtige slipjes van de gerenommeerde fabrikant Gorsenia, model Blanca K358. Hun klassieke snit en delicate ecru tint voegen charme toe aan elke vrouwelijke silhouet. Gemaakt van hoogwaardige microvezel, bieden ze buitengewone zachtheid en comfort gedurende de hele dag.

De voorkant van de slipjes is versierd met twee kanten inzetstukken, die ze een subtiel karakter geven. Ook voegt een klein strikje dat in het midden van de tailleband is geplaatst charme toe. De beenopeningen zijn afgewerkt met decoratieve elastische band, die compressie en huidirritatie voorkomt.

Samenstelling: 90% polyamide, 7% elastaan, 3% polyester - deze materialen garanderen duurzaamheid en weerstand tegen vervorming. Slipjes zijn verkrijgbaar in maten van S tot 4XL, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende soorten silhouetten.

Mis het niet - Gorsenia Blanca slipjes zijn momenteel in de uitverkoop! Het is het perfecte moment om nieuwe, luxe lingerie aan uw lade toe te voegen.

Gorsenia
60184

Opis

Tint
Romig
Materiaal
Elastan
Polyamide
Polyester
Staat
Klassiek
Type panty
patroon
Aantal par
1 paar
seks
Vrouw
Soort slipje
vijgen

Specyficzne kody

ean13
5902241895818
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

Możesz również polubić

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password