Gorsenia Victoria figi - czarny K379

Gorsenia Victoria K379

€ 18,31
Brutto
Dostępne
Gorsenia
60246
Maat
Kleur

Maattabel

Klassieke damesonderbroeken Gorsenia Victoria - elegantie en comfort

We presenteren unieke onderbroeken van het merk Gorsenia, model Victoria, die klassiek design en ongeëvenaard comfort combineren. Gemaakt van de hoogste kwaliteit zachte microvezel, bieden ze een uitstekende pasvorm en comfort voor dagelijks gebruik. Een bijzonder kenmerk is het prachtige detail - een zij-inzetstuk gemaakt van delicaat kant, dat subtiele elegantie toevoegt aan de lingerie. De gladde afwerking aan de achterkant zorgt ervoor dat ze zelfs onder strakke kleding onzichtbaar zijn.

De materiaalsamenstelling (90% polyamide, 7% elastaan, 3% polyester) vertaalt zich in de elasticiteit en duurzaamheid van het product. De beenopeningen zijn afgewerkt met een decoratieve elastische band met picot-rand, waardoor de onderbroeken perfect op het lichaam passen zonder te knellen. Het aangeboden model is verkrijgbaar in tijdloos zwart en kleurvariaties zoals wit en beige, waardoor het gemakkelijk te combineren is met verschillende stijlen en persoonlijke voorkeuren.

De onderbroeken zijn verkrijgbaar in een breed scala aan maten: van S tot 4XL, waardoor ze perfect passen bij elke silhouet.

Gorsenia
60246

Opis

Tint
zwart
Materiaal
Elastan
Polyamide
Polyester
Staat
Klassiek
Aantal par
1 paar
seks
Vrouw
Soort slipje
vijgen

Specyficzne kody

ean13
5902771014253
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

Możesz również polubić

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password