Gorsenia Luisse figi - beż K442

Gorsenia Luisse K442

€ 20,21
Brutto
Dostępne
Gorsenia
60556
Maat
Kleur

Maattabel

Elegante Gorsenia Luisse Beige Slipje - Comfort en Stijl

Wij presenteren elegante en uiterst comfortabele slipjes van het merk Gorsenia, model Luisse K442. Een ideale keuze voor elke vrouw die klassieke stijl en de hoogste kwaliteit vakmanschap waardeert. Het product is verkrijgbaar in een opvallende beige kleur, die goed zal passen onder elke kleding.

Gemaakt van zachte microvezel, passen de slipjes perfect bij de silhouet, zonder enig ongemak te veroorzaken. Hun voorkant is versierd met twee inzetstukken van elastische kant, die een subtiele sensualiteit toevoegen aan het geheel. De achterkant van de slipjes is glad, wat zorgt voor een vlekkeloze look onder strakke outfits.

De beenopeningen zijn afgewerkt met delicaat elastisch tule, wat huidcompressie en irritatie voorkomt. Deze zorgvuldig ontworpen constructie zorgt ervoor dat de slipjes perfect op het lichaam passen, onzichtbaar onder kleding zijn, en ongeëvenaard comfort gedurende de hele dag garanderen.

De slipjes zijn verkrijgbaar in een breed scala aan maten - van S tot 4XL - zodat elke vrouw de perfect passende maat voor zichzelf kan vinden. Er zijn ook andere kleurvarianten om uit te kiezen, waardoor je een samenhangende set lingerie kunt creëren uit het aanbod van onze winkel.

Gorsenia
60556

Opis

Tint
Beige
Materiaal
Elastan
Polyamide
Polyester
Staat
Klassiek
Aantal par
1 paar
seks
Vrouw
Soort slipje
vijgen

Specyficzne kody

ean13
5902771094569
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

Możesz również polubić

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password