K497 figi śmietanowy XL PARADISE

Gorsenia Paradise K497

€ 19,22
Brutto
Dostępne
Gorsenia
61012
Maat
Kleur

Maattabel

Elegante Gorsenia Paradise Cream Figuur Slips

Maak kennis met de unieke Gorsenia figuur slips uit de Paradise serie, die opvallen door een subtiele combinatie van comfort en elegantie. Model K497 is gemaakt van zacht microfiber, wat zorgt voor een uitstekende pasvorm op het lichaam. Dankzij de hoogwaardige materialen voelen de slips uiterst aangenaam aan.

De voorkant van deze slipjes is versierd met twee inzetstukken van tule en fijne kant die charme toevoegen. De achterkant van het model is glad, en de openingen aan de voorkant van de benen zijn afgewerkt met een dunne elastische band voor meer comfort. Het achterste deel van de beenopening is gemaakt van dubbelgevouwen elastische tule, wat zorgt voor een gladde afwerking zonder zichtbare lijnen onder kleding.

De materiaalsamenstelling bestaat uit 90% polyamide, 7% elastaan en 3% polyester, wat garant staat voor duurzaamheid en elasticiteit van de lingerie. Het product is verkrijgbaar in maten van M tot 4XL, waardoor een perfecte pasvorm op de silhouet mogelijk is.

Deze crèmekleurige versie van slips is gemaakt voor vrouwen die comfortabele kleding waarderen gecombineerd met een elegante uitstraling. Het is een ideale keuze voor dames die op zoek zijn naar klassiek ondergoed voor speciale gelegenheden of dagelijks gebruik.

Product kenmerken:

  • Type: Slips
  • Kleur: Crème
  • Promotie: Ja - beschikbaar als promotieproduct
Gorsenia
61012

Opis

Tint
Romig
Materiaal
Elastan
Polyamide
Polyester
Staat
Klassiek
Aantal par
1 paar
seks
Vrouw
Soort slipje
vijgen

Specyficzne kody

ean13
5902771164811
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

Możesz również polubić

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password