MADISON

Fiore MADISON

€ 38,71
Inclusief belasting
Dostępne
Fiore
665235
Maat
Kleur

Sensueel Body Madison

Maak kennis met Madison - een uniek lichaam dat zeker je hart zal veroveren met zijn fijnheid en elegantie. Het model valt op door zijn transparante stof met polka dot patroon, wat een unieke charme toevoegt aan elke outfit.

Ontdek de uiterst vrouwelijke snit, die de schoonheid van de rug benadrukt met een diepe halslijn en decoratieve afwerkingen. Brede bandjes zorgen voor comfort en stabiliteit tijdens het dragen, en het klassieke polka dot patroon maakt Madison zowel modieus als tijdloos.

Het product is gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit, afkomstig van toonaangevende Europese fabrikanten, en lokaal ontworpen en genaaid. Dit stelt je in staat om niet alleen van een unieke stijl te genieten, maar ook van een bewuste keuze.

Perfect voor dagelijks gebruik maar ook voor speciale gelegenheden, zal Madison je stijl en uniciteit benadrukken. De wasinstructies zorgen voor langdurig gebruik van het product - het wordt aanbevolen om met de hand te wassen op 30°C, bleekmiddel, strijken en in de droger te vermijden. Door deze richtlijnen te volgen, zal het Madison lichaam lange tijd als nieuw blijven.

Fiore
665235

Datasheet

Tint
zwart
Materiaal
Elastan
Polyamide
Patroon
stippen
seks
Vrouw
Bandjes
niet-afneembaar
niet gereguleerd
schaal
zacht
Special occasions
Christmas time
New Year's Eve
Valentijnsdag
Sleeve length
na ramiączka

Specifieke referenties

ean13
5901874330956
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password