KATIE

Fiore KATIE

€ 40,99
Inclusief belasting
Dostępne
Fiore
665243
Maat
Kleur

Tulle Body KATIE

Ontdek de unieke charme van het tule body KATIE, dat elegantie toevoegt aan elke outfit. Gemaakt van transparante tule stof met subtiele polka dots, is dit body een perfecte keuze voor een romantische avond of als een elegant onderdeel van je dagelijkse garderobe. De traanvorm aan de voorkant accentueert subtiel de halslijn, waardoor er een vleugje sensualiteit en vrouwelijkheid wordt toegevoegd.

KATIE combineert comfort en stijl dankzij de prettig aanvoelende stof die er niet alleen indrukwekkend uitziet, maar ook comfort biedt bij het dragen. Dit hoogwaardige product wordt lokaal geproduceerd van materialen van gerenommeerde Europese fabrikanten.

Ontworpen in Polen, verwijst het KATIE body naar het klassieke polka dot patroon dat nooit uit de mode raakt. Het vult perfect verschillende kledingstukken aan, waardoor eindeloze modecombinaties mogelijk zijn - zowel voor dagelijks gebruik als speciale gelegenheden.

Verzorging: Handwas op 30°C, vermijd bleekmiddel, niet strijken of in de droger doen om de levensduur van het product te waarborgen.

Fiore
665243

Datasheet

Tint
zwart
Materiaal
Elastan
Polyamide
Glans
Mat
Patroon
stippen
seks
Vrouw
Bandjes
niet-afneembaar
niet gereguleerd
schaal
zacht
Special occasions
Christmas time
New Year's Eve
Valentijnsdag
Sleeve length
na ramiączka

Specifieke referenties

ean13
5901874331076
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password