K659 biustonosz-miękki-BIG zielony F100 AMARO

Gorsenia Amaro K659

€ 28,25
Brutto
Ostatnie sztuki w magazynie
Gorsenia
72255
Maat
Kleur

Elegante en comfortabele soft bh Amaro K659 - perfecte ondersteuning voor een grote buste!

De combinatie van comfort, uitstekende ondersteuning en elegant design zijn de kenmerken die de soft bh Amaro K659 onderscheiden in een opvallende groene kleur. Dit model garandeert een uitstekende pasvorm voor dames met een grote buste maat F100. Gemaakt van simplex materiaal, zorgt het voor perfecte vormgeving en stabilisatie van de borsten gedurende de dag.

De chique kant die de cups decoreert lijkt op een magisch net, waardoor subtiliteit en vrouwelijke charme aan de bh worden toegevoegd. Zachte baleinen en zijkanten gemaakt van hoogwaardige lycra ondersteunen en stabiliseren de borsten effectief. Het draagcomfort wordt verhoogd door verstelbare, niet-afneembare bandjes op maat gemaakt, evenals nikkelvrije metalen elementen.

Het product van het Poolse merk Gorsenia is een synoniem voor kwaliteit, zoals bevestigd door de materiaalsamenstelling: 90% polyamide, 7% elastaan, 3% polyester. Een extra voordeel is het gemak van aanpassing aan de silhouet dankzij de haaksluiting met een 3-staps omvangsverstelling. Profiteer van onze promotie en ervaar comfort gecombineerd met elegantie!

Gorsenia
72255

Opis

Tint
Groente
Materiaal
Elastan
Polyamide
Polyester
seks
Vrouw
BH-type
zacht
Bandjes
niet-afneembaar
normaal
schaal
zacht
beugels
Ja

Specyficzne kody

ean13
5902771227288
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password