K496 biustonosz-miękki-na-drutach niebieski G100 PARADISE

Gorsenia Paradise K496

€ 29,61
Brutto
Ostatnie sztuki w magazynie
Gorsenia
83444
Maat
Kleur

Maattabel

Gorsenia Paradise K496 soft bh - elegantie in marineblauwe tint

Ontdek ongelooflijk comfort en fenomenale elegantie met het nieuwe model van de Gorsenia Paradise K496 soft bh. Dit onmisbare element van de garderobe van vrouwen, verkrijgbaar in een prachtige marineblauwe kleur, is een synoniem voor klasse en stijl. Ontworpen voor vrouwen met medium, grote en zeer grote bustematen die moderne oplossingen en uniek design waarderen.

De bh is gemaakt van een combinatie van transparante tule met delicate kant, en satijnen bandjes geven het een unieke uitstraling. Dankzij het gebruik van dubbellagige cups met tule en kant op de bovenste laag, stabiliseert het model niet alleen de buste maar voegt het ook lichtheid toe aan de constructie. Een anatomische brug zorgt voor comfort zonder druk, en verstelbare bandjes op de halslijn zijn een praktisch en modieus accent.

Platte baleinen aan de zijkanten zorgen ervoor dat de bh perfect op het lichaam past. Verstelbare bandjes zijn aangepast aan verschillende breedtes, waardoor een ideale pasvorm bij de silhouet mogelijk is. Bovendien bevatten de zilverkleurige metalen details geen nikkel, wat zorgt voor veiligheid tijdens gebruik.

Het materiaal bestaat uit 90% polyamide voor duurzaamheid, 7% elastaan voor comfort en 3% polyester voor een delicate glans. De sluiting met twee of drie haken en driedubbele aanpassing garandeert een perfecte pasvorm bij de lichaamsomtrek.

Gorsenia
83444

Opis

Tint
Blauw
Granatowy
Materiaal
Elastan
Polyamide
Polyester
seks
Vrouw
BH-type
zacht
Bandjes
niet-afneembaar
normaal
schaal
zacht
beugels
Ja

Specyficzne kody

ean13
5902771226168
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password