Gorsenia Ravenna K677

€ 32,37
Brutto
Dostępne
Gorsenia
101561
Maat
Kleur

Maattabel

Exclusieve Soft Bh met Afneembare Choker - Gorsenia Ravenna K677

Voel je elke dag uitzonderlijk en comfortabel met de soft bh van Gorsenia. Het model Ravenna K677 is de quintessens van elegantie en praktischheid. Gevormd met een beugel en versterkt met hoogwaardige lycra, zal het zelfs perfecte ondersteuning bieden voor een zeer grote buste. Bovendien voegt de afneembare choker een vleugje pit toe, waardoor je de bh kunt aanpassen aan verschillende stijlen en gelegenheden.

De cups zijn bedekt met dubbel gelaagde, stabiele tule en elegante zwarte kant, wat zorgt voor optimale borstondersteuning terwijl het een lichte constructie behoudt. De brug en zijkanten gemaakt van hoogwaardige lycra zorgen voor comfort en een perfecte pasvorm.

De bandjes zijn glad, verstelbaar en niet afneembaar, verkrijgbaar in drie breedtes. De sluiting met een twee- of drie-rijen haak-en-oogsluiting met een driestapsaanpassing zorgt voor een perfecte pasvorm rond het lichaam. Het product is gemaakt van een mix van polyamide, elastaan en polyester, waardoor het prettig is voor de huid en duurzaam.

Gorsenia
101561

Opis

Tint
zwart
Materiaal
Elastan
Polyamide
Polyester
seks
Vrouw
BH-type
zacht
Bandjes
afneembaar
niet-afneembaar
normaal
schaal
zacht
beugels
Ja
Special occasions
Valentijnsdag

Specyficzne kody

ean13
5902771235351
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password