K710 biustonosz-miękki-BIG beżowy G100 ANNETTE

Gorsenia Annette K710

€ 61,89
Inclusief belasting
Laatste items in voorraad
Gorsenia
389377
Maat
Kleur

K710 beha-zacht-GROOT beige ANNETTE

Maak kennis met de K710 beha van het merk ANNETTE, die klassieke elegantie combineert met comfort. Dit model is gebaseerd op de bewezen Casablanca constructie, nu verkrijgbaar in een frisse beige tint. De zachte beha is een ideale oplossing voor vrouwen die traditie waarderen gecombineerd met sensualiteit en comfort.

Exclusieve kant siert de bovenste delen van de cups, terwijl de onderste cups zijn gemaakt van simplex stof die uitstekende borstvorming biedt. Een tule ruche en een klein strikje voegen charme toe. De beugelcups verzamelen de borsten naar het midden, waardoor ze een prachtig afgeronde vorm krijgen. Brede zijden met lycra en verticale baleinen zorgen voor optimale ondersteuning.

De niet-verstelbare en verstelbare bandjes zijn afgestemd op de cupmaat, zodat een perfecte pasvorm en ondersteuning gegarandeerd zijn. De haaksluiting heeft drie stappen en is afgestemd op de behamaat. Materiaalsamenstelling: 90% polyamide, 7% elastaan, 3% polyester garandeert uitzonderlijke duurzaamheid en een luxueus gevoel bij aanraking.

Gorsenia
389377

Datasheet

Tint
Beige
Materiaal
Elastan
Polyamide
Polyester
seks
Vrouw
BH-type
zacht
Bandjes
niet-afneembaar
normaal
schaal
zacht
beugels
Ja

Specifieke referenties

ean13
5902771253850
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password