K707 biustonosz-miękki-BIG lazurowy G100 MADISON

Gorsenia Madison K707

€ 29,95
Brutto
Ostatnie sztuki w magazynie
Gorsenia
398683
Maat
Kleur

Madison K707 zachte beha in azuurblauwe kleur - Comfort en stijl in grote maten!

Ontdek de unieke Madison K707 beha, die u ongeëvenaard comfort en ondersteuning zal bieden, zelfs voor een zeer grote buste. Het gepresenteerde model, in een geweldige azuurblauwe kleur, is een synoniem voor moderniteit en elegantie voor elke vrouw die originaliteit waardeert in haar lingeriecollectie. Gemaakt door de gerenommeerde fabrikant Gorsenia, is deze beha een uitstekende combinatie van stabiel simplex in het onderste deel van de cups met delicate borduursels in het bovenste deel.

Cups met omringende beugels garanderen een perfecte lift en verzameling van de buste naar het midden. Speciaal gevormde vormen geven een mooie, ronde vorm. Het middenstuk van de beha is gemaakt van borduursel op stabiele tule, wat zorgt voor perfecte hechting aan het borstbeen. Elastische zijkanten gemaakt van hoogwaardige lycra garanderen perfecte ondersteuning.

Het model is uitgerust met verstelbare, niet-afneembare bandjes in breedtes van 14, 18 of 22 mm en een haak-en-oogsluiting met twee of drie rijen aanpassingen, afhankelijk van de maat. Materiaalsamenstelling: 90% polyamide, 7% elastaan, 3% polyester. Maten van 65F tot 100G.

Mis deze kans niet - nu in de uitverkoop!

Gorsenia
398683

Opis

Tint
Blauw
Materiaal
Elastan
Polyamide
Polyester
seks
Vrouw
BH-type
zacht
Bandjes
niet-afneembaar
normaal
schaal
zacht
beugels
Ja

Specyficzne kody

ean13
5902771259524
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password