Gorsenia Cassie K723

€ 39,14
Inclusief belasting
Dostępne
Gorsenia
530254
Maat
Kleur

K723 CASSIE - Exclusieve zachte-GROTE beha met meerkleurig voor dames met een vollere buste

Ontworpen met comfort en uitzonderlijke uitstraling in gedachten, is de K723 Cassie beha van Gorsenia de perfecte keuze voor dames met een grotere buste. De constructie garandeert uitstekende lift en verzameling van de buste in het midden, waardoor je de hele dag zelfvertrouwen en comfort hebt. De verhoogde brug en zijdelings verschoven bandjes maken je decolleté prachtig en je silhouet wordt nog meer geharmoniseerd.

De beha heeft een 3-delige cupverdeling en verschillende bandbreedtes (14, 18, 22), waardoor een perfecte pasvorm mogelijk is voor de grootte en vorm van de buste. Het gebruik van stabiele tule en verfijnde print biedt niet alleen ondersteuning voor de buste, maar werkt ook esthetisch en stijlvol. Bandjes met verstelling en metalen ringen en regelaars in goudkleur, nikkelvrij, zijn details die getuigen van de hoge kwaliteit van het product.

90% polyamide, 7% elastaan ​​en 3% polyester is een materiaalsamenstelling die comfort en duurzaamheid van de beha garandeert. Kies K723 Cassie en geniet elke dag van exclusief design en ongeëvenaard comfort!

Gorsenia
530254

Datasheet

Tint
Veelkleurig
Materiaal
Elastan
Polyamide
Polyester
seks
Vrouw
BH-type
zacht
Bandjes
niet-afneembaar
normaal
schaal
zacht
beugels
Ja

Specifieke referenties

ean13
5902771309687
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password