Kinga SC-931 Alice III Biustonosz soft

€ 39,24
Brutto
Ostatnie sztuki w magazynie
Kinga
594011
Maat
Koningskleur

Elegante zachte beha met kant Kinga SC-931 Alice III

Ontdek de subtiliteit en het comfort met de nieuwe zachte beha van het gerenommeerde merk Kinga. Model SC-931 Alice III is de essentie van elegantie gecombineerd met draagcomfort. De beha is uitgerust met beugels die uitstekende ondersteuning bieden aan de borsten. De mesh cups zijn versierd met indrukwekkend bloemenkant, en daarboven bevinden zich decoratieve verstelbare bandjes (niet afneembaar) voor extra charme.

De bandjes van dit elegante model zijn niet afneembaar en verstelbaar, waardoor een perfecte pasvorm op het silhouet mogelijk is. Het stabiele mesh aan de zijkanten zorgt ervoor dat de beha nauw aansluit op het lichaam en de hele dag comfort biedt. De materiaalsamenstelling bestaat uit een mix van polyamide (65%), polyester (25%) en elastaan (10%), waardoor de lingerie zacht en elastisch is, maar ook duurzaam en bestand tegen rekken.

Verkrijgbaar in veel maten en een subtiele roze kleur, zal het een uitstekende keuze zijn voor elke vrouw die klassieke stijl met een romantische touch waardeert.

Kinga
594011

Opis

Tint
Roze
Materiaal
Elastan
Polyamide
Polyester
seks
Vrouw
BH-type
zacht
Bandjes
niet-afneembaar
normaal
schaal
zacht
beugels
Ja
Special occasions
Valentijnsdag

Specyficzne kody

ean13
5903615128167
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password