Kinga SC-1067/1 Open Alice Biustonosz soft

€ 44,01
Brutto
Dostępne
Kinga
594555
Maat
Koningskleur

Kinga SC-1067/1 Open Alice Soft Bh

Ontdek comfort en elegantie met de Kinga SC-1067/1 Open Alice soft bh. Dit model zal zeker in de smaak vallen bij vrouwen die lingerie waarderen die comfort en uniek design combineert. Met oog voor detail gemaakt, zorgt het voor een perfecte pasvorm en ondersteuning dankzij de beugelcups.

Elke laag van deze bh heeft zijn eigen doel - het delicate beige gaas zorgt voor discretie, terwijl de zwarte laag met grotere oogjes karakter toevoegt. De elastische band die de bovenlijn van de bh accentueert, is een subtiel maar opvallend detail.

Verstelbare bandjes zorgen voor een perfecte pasvorm, en de niet-afneembare constructie garandeert dat de bh de hele dag op zijn plaats blijft zitten. De drievoudige sluiting met twee haken maakt het mogelijk om de omtrek aan te passen aan individuele behoeften.

De samenstelling van materialen bestaat uit een mix van polyamide (65%), polyester (25%) en elastaan (10%), wat zich vertaalt in elasticiteit en duurzaamheid van het product. Geniet van comfort en een prachtige uitstraling met Kinga bh's!

Kinga
594555

Opis

Tint
zwart
Materiaal
Elastan
Polyamide
Polyester
seks
Vrouw
BH-type
zacht
Bandjes
niet-afneembaar
normaal
schaal
zacht
beugels
Ja

Specyficzne kody

ean13
5903615119790
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password