Gorsenia Victoria biustonosz miękki - czarny K378

Gorsenia Victoria K378

€ 33,14
Brutto
Dostępne
Gorsenia
60191
Maat
Kleur

Maattabel

Gorsenia Victoria Soft Bra - Elegantie en Comfort in Klassiek Zwart

Wij presenteren een exclusieve, klassieke soft bh Victoria van het merk Gorsenia, die deel uitmaakt van de BIG-serie. Ontworpen voor vrouwen die zowel comfort als de schoonheid van alledaagse lingerie waarderen. Gemaakt van hoogwaardige gladde materialen gecombineerd met elegant borduurwerk. De cups verzamelen de buste perfect en houden deze op de juiste plaats, waardoor het decolleté wordt geaccentueerd.

Het onderste deel van de cups is gemaakt van stabiele stof, terwijl het bovenste deel is versierd met prachtig borduurwerk versterkt met gaas. Een basque gemaakt van hetzelfde materiaal en versterkt tule benadrukt verder de vormen. Dankzij het gebruik van beugels die de borsten omringen, verzamelt de bh de buste prachtig naar het midden, tilt deze op en geeft deze een ronde vorm.

De zijkanten zijn gemaakt van elastische lycra-stof, wat zorgt voor flexibiliteit en weerstand tegen rekken. Verticale baleinen bieden uitstekende ondersteuning in elke maat. De bandjes zijn glad, verstelbaar, niet afneembaar en variëren in breedte afhankelijk van de maat. Een charmante strik met sieraden siert de ruimte tussen de cups en voegt charme toe aan de hele styling.

De sluiting met een twee- of drie-rijige haak-en-oogsluiting met een driestapsaanpassing zorgt voor een perfecte pasvorm op het figuur. De bh is verkrijgbaar in wit, beige en zwart, geschikt voor elke garderobe en gelegenheid.

Samenstelling: 90% polyamide, 7% elastaan, 3% polyester.

Gorsenia
60191

Opis

Tint
zwart
Materiaal
Elastan
Polyamide
Polyester
seks
Vrouw
BH-type
zacht
Bandjes
niet-afneembaar
normaal
schaal
zacht
beugels
Ja

Specyficzne kody

ean13
5902771013539
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

Możesz również polubić

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password