K546 biustonosz-miękki-BIG pudrowy-róż M80 CHARLOTTE

Gorsenia Charlotte K546

€ 28,58
Brutto
Ostatnie sztuki w magazynie
Gorsenia
58465
Maat
Kleur

Maattabel

Elegante Zachte Beha Gorsenia Charlotte - Poederroze Tint

Wij presenteren een uitzonderlijk vrouwelijke zachte beha van het merk Gorsenia, uit de Charlotte collectie, die elegantie en comfort combineert. Model K546 zal u betoveren met zijn subtiele poederroze kleur. De onderste delen van de cups zijn gemaakt van glad, stabiel materiaal, wat zorgt voor perfecte ondersteuning voor de buste en een mooie ronde vorm. Het bovenste deel van de cups is bedekt met prachtig borduurwerk, en een kleine strik met een bedeltje voegt een charmant accent toe.

De cups van de beha hebben beugels, wat zorgt voor de juiste vorm en ondersteuning. Brede zijden gemaakt van stevig lycra materiaal, versterkt met verticale baleinen in elke maat, zorgen voor stabiliteit en comfort gedurende de hele dag. De niet-afneembare en verstelbare bandjes zijn qua breedte afgestemd op de specifieke maat van het model.

De beha sluit met een 3-staps haak-en-oogsluiting, twee- of drievoudig afhankelijk van de maat. De materiaalsamenstelling is 90% polyamide, 7% elastaan en 3% polyester, wat zorgt voor comfort en gemakkelijk onderhoud.

Het product is verkrijgbaar in een promotieaanbieding, en het brede scala aan maten zorgt ervoor dat elke vrouw iets voor zichzelf zal vinden.

Gorsenia
58465

Opis

Tint
Roze
Materiaal
Elastan
Polyamide
Polyester
seks
Vrouw
BH-type
zacht
Bandjes
niet-afneembaar
normaal
schaal
zacht
beugels
Ja

Specyficzne kody

ean13
5902771154287
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

Możesz również polubić

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password