K496 biustonosz-miękki-na-drutach szary D100 PARADISE

Gorsenia Paradise K496

Maat
Kleur

Maattabel

Elegante Soft Bra Gorsenia Paradise K496 - Grijs in dienst van Comfort

Wij presenteren een unieke en uiterst comfortabele soft bra Gorsenia Paradise K496, ontworpen voor vrouwen die moderniteit en elegantie waarderen. De beha is perfect voor vrouwen met medium, grote of zeer grote borsten. Het boeit met een combinatie van transparante tule en delicate kant, waardoor het uitzonderlijke klasse toevoegt.

De cups zijn dubbel-laags, gemaakt van stabiliserende tule die geweldige ondersteuning garandeert en lichtheid toevoegt aan de constructie. De kant op de bovenste cup geeft finesse aan de beha, en de delicate elastische band aan de randen zorgt voor een perfecte pasvorm. Let op de esthetische naden gemaakt van satijnen lint en verstelbare bandjes op de halslijn, wat een interessant ontwerpdetail is van dit model.

De band is gemaakt van drie soorten materialen: stabiliserende tule, stabiele kant en hoogwaardige lycra, wat zorgt voor uitstekende ondersteuning. De cups zijn gevormd op beugels die hun breedte aanpassen aan de maat, waardoor de juiste borstondersteuning wordt geboden.

Betrouwbare ondersteuning wordt gegarandeerd door platte zijbaleinen en anatomisch gevormde brug. De bandjes, verkrijgbaar in drie breedtes afhankelijk van de maat, zijn versierd met een delicate lus, waardoor subtiliteit wordt toegevoegd aan de algehele uitstraling. Nikkelvrije metalen ringen en verstellers benadrukken de hoge kwaliteit van het product.

Een haak-en-oogsluiting met drievoudige aanpassing zorgt voor een perfecte pasvorm op de individuele behoeften van de gebruiker. De materiaalsamenstelling is 90% polyamide, 7% elastaan en 3% polyester, bekend om zijn duurzaamheid en comfort.

Ontdek het volledige comfort en elegantie met de Gorsenia Paradise K496 beha in gedurfd grijs.

Gorsenia
59358

Opis

Tint
Grijs
Materiaal
Elastan
Polyamide
Polyester
seks
Vrouw
BH-type
zacht
Bandjes
niet-afneembaar
normaal
schaal
zacht
beugels
Ja

Specyficzne kody

ean13
5902771204319
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

Możesz również polubić

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password