Kinga SC-1111 Sylvie

€ 38,06
Inclusief belasting
Laatste items in voorraad
Kinga
663568
Maat
Koningskleur

BH Soft Kinga SC-1111 Sylvie - Sensuele Delicatesse

Ontdek buitengewoon comfort en elegantie met de BH Soft Kinga SC-1111 Sylvie. Deze meesterlijk vervaardigde zachte bh is een uitstekende keuze voor vrouwen die subtiliteit en verfijnde stijl waarderen. De bustelijn, gemaakt van elegant, bloemenkant, voegt sensualiteit en vrouwelijke charme toe.

Zachte cups met beugels, gevoerd met delicate mesh, vormen en ondersteunen perfect de buste, terwijl ze tegelijkertijd bewegingsvrijheid bieden. Decoratieve elastische bandjes voegen een modern karakter toe aan het ontwerp, terwijl brede, verstelbare bandjes zorgen voor een perfecte pasvorm en comfort gedurende de dag.

De achterkant van de bh is gemaakt van flexibele tule, die subtiel de huid versiert en vrouwelijke vormen accentueert. Een brede, elastische band onder de buste zorgt voor extra ondersteuning en stabiliteit.

De constructie van model 811, geïnspireerd op de bestseller Michelle, garandeert de hoogste kwaliteit en comfort. De bh is verkrijgbaar in een klassieke beige kleur, perfect voor dagelijkse styling en speciale gelegenheden.

Materiaalsamenstelling: 87% polyamide, 13% elastaan

Elegante en Comfortabele Dagelijks

BH Soft Kinga SC-1111 Sylvie is de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. De zachte constructie gecombineerd met decoratieve details zal elke vrouw zich mooi en uniek laten voelen. Bekijk het nu en ontdek sensuele elegantie op je eigen huid!

Kinga
663568

Datasheet

Tint
Beige
natuurlijk
Materiaal
Elastan
Polyamide
seks
Vrouw
BH-type
zacht
Bandjes
niet-afneembaar
normaal
schaal
zacht
beugels
Ja

Specifieke referenties

ean13
5903615136407
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password